Jaunumi
Comfort home logo

 

Šā gada 2. – 4. oktobrī Būvniecības valsts kontroles birojs (BVKB) piedalīsies mājokļa projektēšanas, remonta, energotaupošo un komforta tehnoloģiju izstādē “Comfort Home 2020”. Pasākums norisināsies Starptautiskajā izstāžu centrā BT1, Ķīpsalā, Rīgā.

BVKB ekspertus trīs dienu garumā meklē izstāžu centa hallē Nr.2, Ekonomikas ministrijas stendā “Dzīvo siltāk” un uzzini par Būvniecības informācijas sistēmas (www.bis.gov.lv) priekšrocībām, izmēģini sistēmas funkcionalitāti, kā arī apmeklē informatīvos seminārus!

Turpat pie Ekonomikas ministrijas stenda “Dzīvo siltāk” no piektdienas līdz svētdienai risināsies informatīvie semināri. Dzīvokļu īpašniekiem un privātmāju saimniekiem sestdien, 3. oktobrī, semināra “Dzīvokļa īpašniek, kas Tev jāzina!” ietvaros plkst. 11.30 – 12.30 BVKB sagatavojis semināru “Būvniecības informācijas sistēma un dzīvokļa remonts”. Savukārt svētdien, 4. oktobrī semināra “Būvē un atjauno gudri!” plkst. 10.30 – 11.30 mūsu eksperti sniegs prezentāciju “Būvniecības informācijas sistēma un privātmājas būvniecība”.

Vēl stendā „Dzīvo siltāk” varēs sastapt Ekonomikas ministrijas, Patērētāju tiesību aizsardzības centra, Valsts ieņēmuma dienesta un Valsts darba inspekcijas ekspertus. Konsultācijas sniegs arī būvniecības nozares nevalstisko organizāciju pārstāvji no Latvijas Būvinženieru savienības, Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas, Latvijas Logu un durvju ražotāju asociācijas un Būvmateriālu ražotāju asociācijas.

Atnāc un uzzini!