Jaunumi

attēlsBūvniecības valsts kontroles birojs (BVKB) atgādina, ka enerģijas sadales un enerģijas mazumtirdzniecības komersantiem, kuru pārdotais elektroenerģijas apjoms saistību perioda kārtējā gadā ir vismaz 10 GWh, līdz 2020. gada 31. martam birojam jāiesniedz precizēts energoefektivitātes uzlabošanas pasākumu plāns.

Ārkārtas situācijas laikā aicinām BVKB pakalpojumus iespēju robežās izmantot attālināti. Energoefektivitātes uzlabošanas pasākumu plānu iespējams nosūtīt uz pasts@bvkb.gov.lv (parakstītu ar drošu elektronisko parakstu), kā arī ar pasta vai kurjera starpniecību (adrese: K. Valdemāra ielā 157, Rīgā, LV- 1013).

Ministru kabineta 2017. gada 25. aprīļa noteikumu Nr. 226 “Energoefektivitātes pienākuma shēmas noteikumi” 21. punkts nosaka, ka energoefektivitātes pienākuma shēmas atbildīgā puse katru gadu līdz 31. martam iesniedz BVKB pasākumu plānu, kurā izdarīti precizējumi iepriekš minēto noteikumu 21.1. un 21.2. apakšpunktos minētajā kārtībā, lai tas atbilstu faktiskajai situācijai.